Kaip naudoti pasirinktinį sinchronizavimą „Dropbox“

Kaip naudoti pasirinktinį sinchronizavimą „Dropbox“

How Use Selective Sync Dropbox

kaip pasakyti dropbox nesinchronizuoti aplanko Norėdami išspręsti įvairias kompiuterio problemas, rekomenduojame „Restoro“ kompiuterio taisymo įrankį: Ši programinė įranga ištaisys įprastas kompiuterio klaidas, apsaugos jus nuo failų praradimo, kenkėjiškų programų, aparatūros gedimų ir optimizuos jūsų kompiuterį, kad jis būtų maksimaliai efektyvus. Išspręskite kompiuterio problemas ir pašalinkite virusus dabar atlikdami 3 paprastus veiksmus:
  1. Atsisiųskite „Restoro“ kompiuterio taisymo įrankį pateikiamas kartu su patentuotomis technologijomis (galima įsigyti patentą čia ).
  2. Spustelėkite Paleiskite nuskaitymą rasti „Windows“ problemų, kurios gali sukelti kompiuterio problemų.
  3. Spustelėkite Taisyti viską išspręsti problemas, turinčias įtakos jūsų kompiuterio saugumui ir našumui
  • „Restoro“ atsisiuntė0skaitytojų šį mėnesį.

Debesies saugykla paslaugos yra naujausia tendencija saugant failą. Jie leidžia laikyti failus internete, kad nereikėtų užpildyti standžiojo disko per daug duomenų.



failas atidarytas pakaitalu

Yra daugybė debesų saugojimo paslaugų, viena iš jų „Dropbox“ , ir tai iš tikrųjų yra viena iš geriausių tokio pobūdžio paslaugų ir tam tikru mastu yra nemokama.

Tačiau, kadangi mūsų saugykla yra ribota, tiek fizinė, tiek debesinė, nenorėtume, kad visi mūsų failai būtų sinchronizuojami, tik keli pasirinkti.



„Dropbox“ leidžia jums sukurti tokį sąrašą su vadinamąja funkcija Pasirenkamasis sinchronizavimas . Jei esate „Dropbox Plus“, „Dropbox Professional“ ar „Dropbox Business“ vartotojas, „Smart Sync“ yra vietoj to.

Kaip pasirinktinai sinchronizuoti „Dropbox“?

Pirmiausia įsitikinkite, kad kompiuteryje įdiegta „Dropbox“ programa, nes pasirinktinio sinchronizavimo funkcijos negalima pasiekti iš „Dropbox“ svetainės.



  1. Spustelėkite „Dropbox“ piktograma sistemos dėkle arba meniu juostoje
  2. Spustelėkite savo Profilio nuotrauka
  3. Pasirinkite Nuostatos ...
  4. Pasirinkite Sinchronizuoti
  5. Spustelėkite Pasirenkamasis sinchronizavimas…
    • Bus rodomas visų sinchronizuotų duomenų sąrašas
  6. Atžymėkite laukelius šalia failo ar aplanko, kurio nebereikia sinchronizuoti
  7. Baigę pasirinkite Atnaujinti

„Dropbox“ pasirinktinis sinchronizavimas

Bet koks aplankas, kurio nepažymėjote, nebebus sinchronizuojamas su „Dropbox“ ir nė vienas iš jų turinčių antrinių aplankų. Viskas, ką įkelsite į „Dropbox“ programą, bus saugomi tik internete ir pasiekiami iš dropbox.com, taigi sutaupysite asmeninės vietos.

vieno ar daugiau elementų nepavyko paleisti „kodi 2017“

Ieškote puikios „Dropbox“ alternatyvos? Peržiūrėkite mūsų populiariausius pasirinkimus!




Kas nutiks, jei atžymėsiu bendrinamą aplanką?

Nepažymėtas aplankas nebebus sinchronizuojamas su jūsų kompiuteriu ir jo poaplankiai.

Jūs vis tiek būsite to bendrinamo aplanko narys ir jis vis tiek bus pasiekiamas jūsų paskyroje dropbox.com. Bendras aplankas taip pat išliks prieinamas kitiems to aplanko nariams.

Jei norite pašalinti save iš šio bendro aplanko, jums tereikia palikti bendrinamą aplanką iš „Dropbox“ svetainės. Jei esate savininkas, galite tiesiog jo nebebendrinti.

Ar šis triukas padėjo sutaupyti vietos standžiajame diske? Žemiau esančiame komentarų skyriuje praneškite mums, koks naudingas buvo šis vadovas.

SUSIJ ART STRAIPSNIAI, KURIUS TURĖTUMĖTE TIKRINTI: